O meni

Po struci magistra novinarstva, obožavateljica pisanja, scenske umjetnosti, rada s djecom, završila sam četverogodišnju edukaciju integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije pri Centru za integrativni razvoj u Zagrebu – nudim individualno savjetovanje za odrasle pod supervizijom.

Uz individualan rad, organiziram i radionice pod nazivom ReActing unutar kojih sam spojila svoje dvije strasti: psihoterapiju i dramsku umjetnost. Završila sam četverogodišnji glumački program u studiu KUBUS, gdje sam stekla dramsko-scenska znanja i vještine kroz učenje i primjenu glumačkih metoda L. Strasberga, Čehova, K.S. Stanislavskog. Unutar glumačkog programa učila sam i osnove transakcijske analize kao i primjenu asertivne komunikacije kroz scensku postavu životnih situacija s naglaskom na međuljudske odnose. 

Pohađala sam smjer likovne umjetnosti i modnog dizajna u srednjoj školi te iz svih tih različitih vrsta stvaralaštva – likovnosti, glume, pisanja, crpim inspiraciju za svoj rad.

U petogodišnjem radu s djecom kao dadilja upoznala sam svoje unutarnje kapacitete za nježnost, ljubav, toplinu, mekoću, strpljivost i prisutnost, kao i vrckavost, znatiželju, zaigranost. Osim odraslog vodstva imala sam priliku upoznati svoje unutarnje dijete i sve sabotere koji mi postavljaju zamke na putu. Suživot i rad s djecom pokazao mi je moje resurse koje imam za stvaranje odnosa sa sobom, drugima i životom, a koje sada želim prenijeti u rad s odraslima.

Educirajući se i otkrivajući svoje dijelove kroz psihoterapijsku školu, osobnu terapiju, radionice i superviziju želim pružiti i tebi priliku da uz moju prisutnost, vodstvo i pratnju otkriješ svoje unutarnje jasne i skrivene dijelove, uloge i potencijale.

Kontaktirajte me